Nejnovější recenze ze sekce Kávovary na kapsle
- maličký přístroj
- pěkný design
- vyrobí kávu
- protéká
U tohoto přístroje jsem lehce rozpačitá. Jsem ráda, že existují kompostovatelné kapsle. Příprava je jednoduchá a čistá. Jediné co je mi divné je to, že přístroj neustále různě z různých míst kape. Například když ho zapnu, tak první vyteče nějaká čistá voda nebo prokapává dovnitř do oblasti kam vypadne kapsle po přípravě...ale možná je to normální.
DeLonghi Nespresso Essenza Mini EN 85.R
Přidáno: 10. června 2024
(naposledy upraveno 10. června 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Malý skladný a červený pro můj interiér
- Solidni konstrukce
- Dobra obsluha
- 4 adaptery na kapsle
- Kompaktni rozmery
Jen 3 velikosi salku
- kompatibilní s několika typy kapslí
- kupodivu vše správně funguje
- jednoduchá obsluha
- vysoký tlak čerpadla
- malé rozměry
- výborná cena
- mizerný návod k použití
- obtížně se identifikuje, který adaptér je pro jakou kapsli
- malá možnost individuálního nastavení
Za ty prachy dobrá volba...
Velmi jednoduchý stroj
Výborná káva, objednávali jsme si na zahradu a jsme velmi spokojeni, dokonce bych i řekla, že dělá lepší kávu než automat který mám doma a to byl za mnohem jiné peníze
HODNOTÍME KLADNĚ
- Výhodou kávovaru je možnost použití různých kapslí nebo mleté kávy.
- Jednoduchá obsluha.
Oproti Nespressu kapsle po použití nepadají do zásobniku, ale musíte je vyhazovat (odendat).
Výborná káva dle osobních preferencí.
Splnil očekávání
- Možnost navolit velikost hrnku, teplotu a sílu nápoje
- Drahé plnitelné kapsle
Naprostá spokojenost, výborná káva.
Splňuje inzerované, možnost použití všech druhů kávových kapslí i klasického presa.
- předchozí stejný jsem měla 10 let a byl permanetně v provozu, takže vydrží dlouho
- nezabere moc místa
- káva je z něj výborná, tlak je dostačující
- nemá žádné digitální vychytávky, které jsou na nic
- Spolehlivost
- Nevýhody neshledávám
Estetický doplněk do kuchyně.funguje skvěle.
- Kávovar pro lenochy a bohaté uživatele
- Menší rozměr
- Dostatečně velký zásobník vody
- Jednoduché používání
- Zbytečně velké kapsle
- Voda zůstává v kapsli
- Velikost nápoje uvedená na kapslích je včetně pěny
- Obtížná separace odpadu z kapslí (eko aktivisti nekupujte to!!!)
- V návodu není psáno dostatek informací, zákazník se musí doptávat na infolince výrobce
- Dle recenzí značně poruchový výrobek
Nechápu smysl tohoto výrobku. Koupili jsme ho pro hosty do rekreačního apartmánu. Tam bude použit párkrát do roka, což bohatě stačí. Na pravidelné použití je přístroj nevhodný.
V kapslích zůstává voda, takže kapsle nelze vyhodit přímo do koše, musíte je někde v misce nechat vykapat. Kapsle jsou příliš velké, zbytečně zabírají spoustu místa.
Kdo chce třídit odpad, tak s kapslemi to půjde dost těžko - víčko se musí rozříznout, pak nechat vytéct vodu z kapsle, vydlabat kávovou sedlinu, případně kapsli vypláchnout vodou. A pak konečně můžete kapsli hodit do plastového koše. V době tlaku na péči o životní prostředí a třídění odpadu, mi výrobek s takto komplikovanou tříditelností odpadu připadá jako přežitek.
Samozřejmě cena kapslí. Za hrnek kávy zaplatíte při plných cenách v prodejnách deset až patnáct korun. Na domácí použití je cena příliš vysoká.
Některé kapsle mají obsahovat mletou zrnkovou kávu. Jiné kapsle ale obsahují instantní kávu, složení mléka v kapslích je ještě větší katastrofa. S takovouto kvalitou je snad jednodušší koupit instantní kávu balenou v jednotlivých porcích.
Jen blázen nebo lenoch si bude kávu připravovat pravidelně přes tento kávovar. Doporučuji připlatit a koupit kávovar na zrnkovou kávu se zpěňovačem mléka. Pak získáte kvalitní nápoje s minimálními provozními náklady.
Není nutné omezovat se pouze na nabídku káv Dolce Gusto.Navíc Nespresso a Tchibo caffisimo má řekl bych pestrý výběr káv a mnohem chutnějších.
hezký vzhled ,dostatečná nádržka na vodu
- Rozměrově malý kávovar
- Pracuje výborně
- Káva z kávovaru chuťově vynikající
Bosch Tassimo Style TAS 1106
Přidáno: 22. května 2024
(naposledy upraveno 22. května 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
Rychle a levne
Dobrá káva
Po dvou dnech používání se kávovar pokazil, už jej reklamuji, prý posíláte jiný-zatím nedošel
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »