Nejnovější recenze ze sekce Kávovary na kapsle
Na rychlé kafe v práci naprosto dokonalý kávovar.
Velkou výhodou je, že si přesně nastavíte množství natečené vody do šálku. To opravdu kladně hodnotím.
- Zrušila jsem varnou konvici a používám jen zakoupený Váš produkt spokojenost
Výhoda zrušení varné konvice,
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Malý, jednoduchý na ovládání ale kávu dělá výbornou.
- Jednoduchá obsluha
- O žádné nevím
- Dobře vypadá
- Rychle připraveno k použití
- malý, tichý
- Pěkný a malý kávovar
- Bohužel jsem musela hned po prvním použití reklamovat,neboť tekl.Zrovna asi špatný výrobek.
Kávovar je velice pěkný a nezabere moc místa. Bohužel, jsem po prvním použití musela reklamovat z důvodu točení.Zřejmě jsem dostala špatný výrobek, což se stává.
výborná káva i přístroj
Bohužel jsem obdržel vadný výrobek, ale pokud by byl v pořádku, tak bych si jej ponechal. Pouze malá připomínka - pokud se použijí širší hrníčky, tak se nevejdou dva na základnu (šířka cca 15 cm) a musí se káva vařit po jednom. Předtím jsem měl kávovar Philips Senseo snad 10 let a pracoval bez jákýchkoliv problémů.
- Splnil očekávání
- Super kávovar
- Snadná příprava
- Jednoduché ovládání
- Menší výběr kapslí než u konkurence
Kávovar je dobrý. Jednoduše se ovládá díky čárovému kódu na kapsli. Nemusí se nic nastavovat. Nápoj sám nadávkuje vodu. Jednoduché čištění i údržba. Jediná drobná nevýhoda je menší výběr kapslí Tassimo, než má konkurence. Ale myslím si, že si každý přijde na své. Výběr je dostačující. Ale některé druhy káv jsou chutnější od konkurence, např. capuccino apod. kapsle s mlékem.
Asi po pátém použtí začala vytékat voda i mimo trysku kapsle!
- Funguje
snadné ovládání, jdou použít i jiné kapsle
- malý, takže na lince nezabírá moc místa
- vypadá pěkně
- menší zásobnína vodu
- červený kabel se barevně nehodí
Mezi kapslovými kávovary na DG kapsle mi připadá nejlepší, jsem ráda, že jsem si ho pořídila, akorát nechápu proč je kabel červený, to docela ruší to bílé provedení s prvky černé.
- Malý vhodný na dovolenou nebo do malé kuchyně.
- Výborná káva
Špatně se vyndavá a nandavá nádoba na vodu.
Po prvním naplnění nádobky voda protéká dnem přístroje. Ano, nádobka byla řádně umístěna do těla kávovaru.
Lépe vyřešit nádobku!
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Automatický kávovar jednoduchý na obsluhu
Kávovar je fajn, nicméně mi byl doručen s výrobní vadou a musel jít na okamžitou reklamaci na nejbližší prodejnu. Krátce předtím mi bylo na zákaznické lince sděleno že se produkty z e-shopu před odesláním nekontrolují, což považuji za velkou chybu a nevýhodu ze strany elektra. Neboť se při kontrole na vady předešlo mnoha potížím a zbytečným reklamacím.
vyhovuje
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »