Nejnovější recenze ze sekce Kávovary na kapsle
- Jednoduchá obsluha
- Rychlá příprava kávy
Bohužel po ani né měsíci přestal fungovat. Reklamace mi nebyla uznána z důvodu poškození jehly na což se prý reklamace nevztahuje. Nedoporučuji koupit.
- Kávovar funuje tak jak má
- Rychlé doručení,a zboží je zcela v pořádku.
Velká spokojenost s produktem.Malý,skladný.
Koupě už 2.typu tohoto kávovaru, tento už je zase dokonalejší.Celková spokojenost
Do malého kuch. koutu pro 1 - 2 osoby ideální.
spolehlivý a skladný
- nezabere mnoho místa, možnost vícero druhů kapslí, nebo překapávaná káva - nemáme ale vše ještě vyzkoušeno
pokud se při vypínání nepovede stisknout oba vypínače současně, vyteče voda, proto raději nechávat provizorní hrníček trvale pod překapávačem,
v návodu doporučeny spec. tablety na odvápnění - tyto nejsou součástí balení,
kávovar pouze pro klasické hrníčky max do cca 11cm, vyšší sklenice (příp. na nožce) se nevejdou,
- Modernější design...
- Rychlá a snadná příprava
- Narozdíl od Dolge Gusto má tento kávovar výhodu, a tou je čtečku kódů díky které je samostatný a ví kolik čeho udělat a nemusíte pro každou kapsli zvláště nic nastavovat jakož to je u Dolge Gusto kávovarů.
- Velký výběr kapslí...
- Možnost použití všech kapslí
- Možnost sypané mleté kávy
- Praktický organizér
- Pro domácí použití asi dokonalý
- Zatím jsem na nic nepřišel
Na chalupě máme DeLonghi na Nespresso kapsle - také fajn, ale tento kávovar mi byl doporučen kamarády a jsem moc rád, že jsem na jejich názor dal. Možnost přípravy všech druhů káv (myšleno ze všech kapslí) i použít sypanou kávu mě moc baví...
- menší velikost
- jednoduché ovládání
- výhodou je čtečka čárového kódu na kapsle
- velmi dobrá cena
- větší nádržka na vodu než u ostatních kávovarů
- zatím nic, je v provozu teprve týden
- chyběl mi podrobnější návod v češtině (hlavně u obrázků)
Jde o dobrou značku výrobku Bosch, tudíž se domnívám, že nějaký ten čas vydrží. Kávovar je designově hezký a káva je z něj dobrá. Doporučuji zboží i prodejce.
Jsem opravdu spokojený dekuji
Krups Nespresso Essenza Mini XN 110110
Přidáno: 15. ledna 2024
(naposledy upraveno 15. ledna 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Malý, jednoduchá obsluha
Zatím kávovar užívám krátkou chvíli
Káva je výborná a kávovar po záruce přestane fungovat. Tento je náš třetí.
Malý , skladný, výkonný... je super, splnil očekávání.
Pokud jste zaměřeni na bezkapslovou kávu, pak bych doporučila přikoupit sítko navíc - pro rychlejší obsluhu.
- Výrobek při použití předčil očekávání
- Zboží je pro sváteční pití kávy.
- menší rozměry
- Skladný
- Jednoduché ovládání
Veľká spokojnosť s produktom. Ľahko sa čistí, stačí vyčistiť 3 nádobky, ktoré sa dajú umývať aj v umývačke. Kladne hodnotím veľkosť kávovaru, veľmi spratný a ideálny do malých kuchýň. Za pár sekúnd je nahriaty a káva má krásnu nadýchanú cremu. Pri neaktivite sa sám vypne. Kapsle kompatibilné s Nespresso sú dostupné v každom obchode. Dá sa vybrať z dvoch prednastavených možností Espreso a Lungo.